Velkommen til

Søborg Motetkor

Koret

Noget om os og vores historie

Søborg Motetkor er stiftet i 1942 og er i dag et blandet kor med ca. 50 medlemmer. Repertoiret er bredt inden for ældre og nyere musik, såvel a cappella som værker med orkester- eller orgel-ledsagelse. Koret afholder en række koncerter årligt, både kirkekoncerter og verdslige arrangementer.

Søborg Motetkor er et godt amatørkor, der de seneste år har opført større værker som Händels Messias, Bachs Juleoratorium, Faurés Requiem, Puccinis Messa di Gloria, Dvoraks Stabat Mater og Mendelssohns Elias. Koret samarbejder med forskellige orkestre og med musikere fra DRs orkestre og Det Kongelige Kapel, samt dygtige amatørmusikere.

Korets udvikling til et godt koncertkor er sket under ledelse af en række dygtige dirigenter, som har fokuseret meget på udvikling af korets klang og teknik.

Vil du høre en smagsprøve fra Søborg Motetkors koncerter, så klik herunder på det ønskede:

Flere oplysninger

Du kan se noget om vores kommende koncerter, om vores afholdte koncerter siden 2001 (inklusive diverse foto), om vores dirigent, om at blive medlem af koret og om at komme i kontakt med os.

Fotograf: Poul Erik Jacobsen - siden oktober 2006.

Søborg Motetkor Formand: Inge Lise Wilhjelm - Tlf. 3965 1231 E-mail: info@motetkor.dk

Update 2018-02-10 --- webmaster@motetkor.dk