Velkommen til

Aktuelt:

Mozart: "Requiem"

Onsdag d. 2. november kl. 19:30 i Vangede Kirke
Lørdag d. 5. november 2022 kl. 15:00 i Jesu Hjerte Kirke.

Koret er åbent for nye sangere

Alle stemmer er velkomne, og vi vil især være glade for høje sopraner og tenorer samt sangere i alderen 40-60 år. Vi holder en høj standard, men forventer ikke at nye sangere er vant til vores repertoire. Vi har månedlange prøveforløb før hver koncert.

Drømmer du om at synge større klassiske værker med orkester og solister?

Mange har en drøm om at være deltager i en stor musikbegivenhed, men måske ikke om at være solister, der står allerforrest. Den drøm giver Søborg Motetkor dig lejlighed til at udleve. I efteråret 2022 synger vi Mozarts Requiem. I 2023 synger vi bl.a. Rossinis Petite Messe Solennelle i samarbejde med orkester og solister.

Vi øver i Søborg Kirkes menighedshus hver mandag aften kl. 19.30-22.00, og vores koncerter er næsten altid i Københavns forstæder.

Koncert Koncert Koncert

Nye venner, sammenhold og en dygtig dirigent

Sammenholdet og den gode dirigent gør meget, for at vi kan løfte hinanden til et rigtig godt niveau. Og man bliver så glad af at synge – og af at få nye venner. Vi sørger for at sluse de nye godt ind i koret. De skal føle sig godt tilpas og ”inde i varmen” fra starten.
Koret ledes af Klaus Munk-Nielsen, der har stor og aisidig erfaring som kordirigent.

Korets musikalske historie

Søborg Motetkor er stiftet i 1942 og er i dag et blandet kor med ca. 50 medlemmer. Repertoiret er bredt inden for ældre og nyere musik, såvel a cappella som værker med orkester- eller orgel-ledsagelse. Koret afholder 3-4 koncerter årligt. Koret har i de seneste år opført større værker som Händels Messias, Bachs Juleoratorium, Faurés Requiem, Puccinis Messa di Gloria, Dvoraks Stabat Mater og Haydns Schöpfungsmesse. Koret samarbejder med forskellige orkestre, dygtige amatørmusikere samt professionelle sangsolister.

Vil du høre en smagsprøve fra Søborg Motetkors koncerter, så klik herunder på det ønskede:

Flere oplysninger

Du kan se noget om vores kommende koncerter, om vores afholdte koncerter siden 2001 (inklusive diverse foto), om vores dirigent, om at blive medlem af koret og om at komme i kontakt med os. Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, så send din mailadresse og dit navn til info@motetkor.dk

Fotograf: Poul Erik Jacobsen - siden oktober 2006.

Søborg Motetkor Formand: Inge Lise Wilhjelm - Tlf. 2832 3750 E-mail: info@motetkor.dk

Update 22.08.2022 --- webmaster@motetkor.dk